Verliefd
1192
post-template-default,single,single-post,postid-1192,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Verliefd

Tijdens je pubertijd kan je ook voor het eerst echt verliefd worden. Wanneer je verliefd bent, krijg je kriebels in je buik en denk je de hele dag aan diegene. Heel spannend en leuk, vooral als diegene jou ook heel leuk vindt. Verliefd zijn is heel normaal er hoort erbij. Vind je het nou heel eng om te vertellen dat jij verliefd bent? Probeer dan eerst een paar keer een praatje te maken en leuke dingen te doen. Misschien als je je meer op je gemak voelt dat het makkelijker zou zijn.

Vindt die persoon jou nou niet leuk? Dan is dat natuurlijk heel vervelend en misschien voelt het wel alsof alles tegenzit en niemand je leuk vindt. Kop op, dit hoort er helaas bij. Neem even de tijd voor jezelf, het gevoel zal vanzelf weer overgaan, ook al lijkt dat niet zo. Je bent nog jong en zult nog genoeg leuke mensen tegen komen.