Plannen
1156
post-template-default,single,single-post,postid-1156,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Plannen

In de brugklas krijg je veel meer huiswerk en toetsen dan je misschien gewend bent. Om je goed voor te bereiden voor deze toetsen is het goed om een planning te maken voor je huiswerk. Een planning maken en je daaraan houden kan soms erg lastig zijn, maar het is niet onmogelijk. Als je niet weet hoe je een planning moet maken kan je hulp vragen aan je mentor. Hoe vaker je een planning maakt, hoe makkelijker het zal worden om er mee te werken. In het begin zal het even wennen zijn om je aan een planning te houden, maar als je blijft oefenen wordt je er steeds beter in!

Hier alvast wat handige tips voor het maken van een planning:

  • Neem jouw schoolrooster mee in je planning.
  • Plan naast het huiswerk, ook tijd in voor jouw sport en hobbies.
  • Kijk goed naar wat als eerste af moet zijn.
  • Plan ook rust momentjes in.
  • Soms denk je eerder klaar te zijn met een taak, maar duurt het langer. Plan dus meer tijd in dan je denkt nodig te hebben.