Mantelzorg
1247
post-template-default,single,single-post,postid-1247,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Mantelzorg

Wanneer er iemand bij jou thuis lang ziek is, moet jij misschien ook wel eens meehelpen in huis. Als je ook moet helpen met de zorg voor de zieke of juist voor je broertje en of zusje, dan ben je een mantelzorger. Mantelzorger zijn kan best zwaar zijn vooral als je nog zo jong bent.

Je wil natuurlijk helpen, maar het is belangrijk dat je goed op jezelf past. Het is niet de bedoeling dat jij niet lekker mee kan doen op school, omdat je thuis zoveel moet helpen. Praat daarom altijd met iemand op school waar jij je veilig bij voelt, zij kunnen met je mee denken over een oplossing. Ook kunnen zij ook rekening met je houden als je hierdoor niet lekker in je vel zit of moe bent.