Afscheid Nemen
1201
post-template-default,single,single-post,postid-1201,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Afscheid Nemen

Je gaat naar een nieuwe school, met nieuwe kinderen. Dit betekent dat je afscheid moet nemen van je oude klas. Sommige van jouw vrienden gaan misschien naar dezelfde school maar komen niet in dezelfde klas. Andere gaan naar een andere school en zul je dan ook een stuk minder vaak zien.

Je kunt natuurlijk altijd contact houden via bijvoorbeeld WhatsApp of Insta, maar dat is niet hetzelfde. Misschien spreken jullie elkaar steeds minder, want jullie hebben het druk met de brugklas en hebt hopelijk daar ook nieuwe vrienden gemaakt. Het is misschien niet leuk maar wel heel normaal om elkaar minder vaak te spreken.

Dat je elkaar minder vaak ziet, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jullie geen vrienden meer kunnen zijn. Soms heb je een vriend(in) die net zo graag vrienden wil blijven als jij. Spreek dan samen af hoe jullie toch vrienden blijven ook al zit je niet meer op dezelfde school.