Problemen Thuis
1250
post-template-default,single,single-post,postid-1250,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Problemen Thuis

Soms is het thuis niet altijd even prettig. Misschien zijn er problemen thuis, maken jouw ouders veel ruzie of ben je bang dat je ouders willen scheiden. Niet fijn voor hun, maar helemaal niet fijn voor jou! Het is erg vervelend om er tussen in te staan en last te hebben van hun problemen.

Het kan ook zijn dat jouw ouders je slaan of heel gemeen tegen je zijn. Je kan je hierdoor heel alleen en verdrietig voelen. Misschien schaam jij je wel of denk je dat het jouw schuld is. Praat hier altijd over op school met iemand waar jij je veilig en prettig bij voelt, dit kan je mentor zijn maar dat hoeft niet. Je kan ook naar een andere docent of de vertrouwenspersoon van jouw school. Als je het eng vind om alleen te gaan kan je ook altijd vragen aan een goede vriend(in) om met je mee te gaan. En je kunt ons natuurlijk ook een WhatsAppje sturen. Dan kun je gewoon even je verhaal kwijt en denken we met je mee wat een goede oplossing zou kunnen zijn.