Vrije Tijd
1212
post-template-default,single,single-post,postid-1212,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Vrije Tijd

Naast al het school werk moet je ook af en toe iets leuks voor jezelf doen. Sporten en andere hobbies zijn hier perfect voor. Of denk aan andere buitenschoolse activiteiten zoals de scouting. Tijdens deze activiteiten kan je even je hoofd leeg maken en zijn daarom heel goed voor je. Zorg er alleen wel voor dat je hobby’s niet in de weg komen te staan van je school werk. Zoek een goed balans.

Hebben jouw ouders geen geld voor sport of een hobby? Stuur ons dan een WhatsAppje, want in Den Haag kunnen ouders met weinig geld de Ooievaarspas aanvragen. Hiermee krijg je korting bij de sportvereniging, het zwembad en meer. Zo kun je misschien toch op die sport of hobby waar jij je zinnen op hebt gezet.